Groentehelden op de Good Food Fair

Zaterdag 3 oktober vond de Good Food Fair plaats in De Lier en Groentehelden was van de partij!

De Good Food Fair was een mooi initiatief van de Soroptimist club Westland. Het hoofddoel van deze dag was een mooi bedrag ophalen voor stichting School’s cool.

School’s cool geeft individuele begeleiding aan School’s cool leerlingen om hun weg te vinden in het eerste schooljaar van de middelbare school. Voor meer informatie over School’s Cool? Klik hier

Op de Good Food Fair konden bezoekers verschillende workshops volgen, lezingen bijwonen en rondneuzen op het gezonde marktplein.
Wij waren ook te vinden op het marktplein met gezonde versnaperingen, een heerlijke komkommersalade en een gazpacho kon je bij ons komen proeven.Natuurlijk hadden we ook lekkere snackgroente bij ons voor een gezond tussendoortje.
Naast al het gezonde eten werden bezoekers op de foto gezet en kregen ze hun polaroid foto mee naar huis. Wanneer zij de foto zelf deelde op Facebook of Instagram en hierbij #groentehelden vermelden maakte ze kans op een gezonde groenteheldenprijs!

Wij hebben het erg naar ons zin gehad op de Good Food Fair en hopen volgend jaar weer!

Vind je dit een leuk blog? Deel het blog met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op blog

Alle blogs
Blog jij met ons mee?

Blog jij met ons mee?

Bij Groentehelden zijn we altijd op zoek naar groente inspiratie. Heb jij een lekker recept of een handige groente tip? Deel het dan met ons!

Word ook een Groenteheld!