Aardappelbruschetta met mini San Marzano trostomaatjes

Print recept

  • 4 personen
  • 20 minuten bereiden
  • Warm de oven voor op 180°C.
  • Boen de aardappels schoon en snij ze in schijven (ca. 1/2 cm dik).
  • Snij de knoflook in plakjes.
  • Verhit de olijfolie in een koekenpan.
  • Voeg de knoflook en de aardappelschijven toe en bak deze in ca. 8 minuten aan weerszijden gaar en goudbruin.
  • Leg de plakjes aardappel op een met bakpapier bekleedde bakplaat (knoflook wordt verder niet gebruikt).
  • Snij de mozzarella en de Mini San Marzano tomaten in plakjes.
  • Beleg de aardappelschijven met plakjes tomaat en een plakje mozzarella.
  • Bestrooi met zout en peper.
  • Bak de bruscetta’s in de voorverwarmde oven in circa 8 minuten af.
  • Garneer met een blaadje basilicum.

Eet smakelijk!

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten