Bloemkool en broccolistamppot

Print recept

  • 4 personen
  • 35 minuten bereiden

Een recept voor een heerlijke stamppot van bloemkool en broccoli.

1. Kook de aardappelen in water met zout of met een blokje groentebouillon.
2. Voeg na 15 minuten de bloemkool en broccoli roosjes toe en laat deze de laatste 5 minuten meekoken. Bak in de tussentijd de spekblokjes.
3. Giet vervolgens de aardappelen en de groenten af en vang het kookvocht op. Stamp de aardappelen en groenten en voeg zoveel van het opgevangen kookvocht toe, zodat er een lekkere smeuïge stamppot ontstaat.
4. Voeg zout en peper toe naar smaak. En vervolgens ook de chili- of kerriepoeder. Meng de kruiden goed door de stamppot.

Eet smakelijk!

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten