Courgettebootjes

Print recept

  • 4 personen
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snijd de champignons in dunne plakjes.
  3. Bak de plakjes champignon kort in wat olijfolie.
  4. Snijd de courgettes in de lengte door het midden.
  5. Haal met een lepel het middelste zachte vruchtvlees eruit.
  6. Doe per halve courgette 2 el pizzasaus in het uitgeholde gedeelte.
  7. Strooi hier de Italiaanse kruiden overheen.
  8. Verdeel hier de gebakken plakjes champignon, geraspte mozzarella en plakjes salami overheen.
  9. Plaats de courgettebootjes op een bakplaat en doe deze in het midden van de oven. Bak deze in zo’n 25 á 30 minuten gaar.

Serveertip: leg wat verse basilicum op de courgettebootjes nadat ze uit de oven gekomen zijn.

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten