Geroosterde bloemkool uit de oven

Print recept

  • 4 personen
  • 15 minuten voorbereiden
  • 25 minuten bereiden
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de bloemkool in plakken. Was het voorzichtig en dep het daarna droog met keukenpapier.
  3. Verwarm de boter en olijfolie in een klein pannetje. Voeg daar de paprikapoeder, peper en zout aan toe.
  4. Hussel de bloemkool door het mengsel. Plaats het geheel op een met bakpapier beklede bakplaat en zet dit 20 minuten in de oven.
  5. Snijd de rozemarijn fijn.
  6. Strooi de Parmezaanse kaas en rozemarijn over de geroosterde bloemkool.
  7. Zet het geheel nog 5 minuten terug in de oven.

Serveertip: het is heerlijk samen met aardappelen en gebakken worstjes.

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten