Gevuld stokbrood met groente

Print recept

  • 4 personen
  • 30 minuten voorbereiden
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd alle groente in stukjes. Let op dat je de pompoen in platte stukjes snijdt, zodat ze zacht uit de oven komen.
  3. Doe alle groente in een ovenschaal en schep ze goed door elkaar.
  4. Doe de olijfolie in een schaaltje. Voeg de kruiden en knoflook toe. Doe er ook wat zout en peper naar smaak bij.
  5. Besprenkel de groente met de olijfolie.
  6. Snijd het stokbrood eerst in de lengte door het midden en daarna in stukjes naar gewenste grootte.
  7. Leg de groenten tussen de stukjes stokbrood. Zorg ervoor dat er tussen elk stukje stokbrood ongeveer evenveel groente zit.
  8. Bestrooi de stukjes stokbrood met geraspte kaas.
  9. Zet de schaal in de oven en laat het in 30 á 40 minuten gaar worden.

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten