Gevulde ei muffins

Print recept

  • 8 personen
  • 15 minuten voorbereiden
  • 20 minuten bereiden
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Was de groenten en snijd ze in kleine stukjes.
  3. Klop de eieren samen met de melk en de olie goed door elkaar. Zet dit even aan de kant.
  4. Doe de geraspte kaas samen met de gesneden groenten in een mengkom.
  5. Zet de muffinvormpjes in de bakvorm en vul de vormpjes met de groenten.
  6. Meng nu het bakpoeder, peper, zout en het snufje gemalen komijnzaad door het eimengsel.
  7. Schenk hier het eimengsel bij en vul de vormpjes tot ongeveer driekwart.
  8. Zet de ei muffins 20 minuutjes in de oven. Haal ze er niet meteen uit, want dan schrikken ze en zakken ze in. Laat ze dus eerst even afkoelen met de klep van de oven op een kiertje.

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten