Gevulde paprika met gehakt

Print recept

  • 4 personen
  • 60 minuten bereiden
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de uien in kleine stukjes.
  3. Rasp de gember en de knoflook. Fruit deze samen met de ui ongeveer 10 minuten in wat olie op een laag vuur. Laat het geheel vervolgens afkoelen.
  4. Meng dit geheel samen met het gehakt, het ei, de ketjap, zout, peper en het paneermeel tot één geheel. Voeg het paneermeel toe totdat het een zacht maar handelbaar geheel wordt. 
  5. Snijd de paprika’s doormidden en verwijder de zaadjes en de witte zaadlijsten.
  6. Vul de halve paprika’s met het gehaktmengsel tot net boven de rand.
  7. Plaats de gevulde paprika’s in een ovenschaal en zet de schaal voor 40 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten