Gevulde paprika's met couscous

Print recept

  • 2 personen

Het nieuwe jaar gaan we natuurlijk gezond beginnen na alle lekkernijen van afgelopen weken. Bekijk hieronder een heerlijk recept van Puur Suzanne !

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Doe de couscous in een pan met de rozijnen en het halve bouillon blokje. Giet er kokend water (check de verpakking voor de juiste hoeveelheid) over en zet de couscous even weg.
3. Verhit wat olie in een koekenpan. Fruit de ui aan. Voeg de champignons toe. Als de champignons mooi bruin zijn, voeg dan de spinazie toe. Bak de spinazie 1 minuut mee.
4. Roer nu het champignonmengsel door de couscous heen. Zorg dat alles goed gemengd is. Verkruimel nu de feta en roer dit er goed doorheen.
5. Snijd de kapjes van de paprika’s af. Verwijder de zaadlijsten uit de paprika’s.
6. Schep het couscous mengsel in de paprika’s. Zet de paprika’s op een bakplaat voor 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Tip: Lekker met het restje couscous of een salade

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten