Gevulde puntpaprika

Print recept

  • 4 personen
  • 15 minuten voorbereiden
  • 15 minuten bereiden
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Schil de aardappels en kook ze een kwartiertje in ruim water en een tl zout.
  3. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn.
  4. Voeg een scheut melk en een klontje roomboter toe.
  5. Knijp de teen knoflook er boven uit. Roer die door de puree.
  6. Voeg de mosterd en de tonijn toe en roer het geheel door.
  7. Was de lenteui en snijd die in kleine ringen. Meng ze door de puree.
  8. Breng het geheel op smaak met zout en peper.
  9. Was de puntpaprika’s en snijd ze in de lengte doormidden en verwijder de pitjes.
  10. Leg ze in een ovenschaal met de bolle kant naar onderen en vul ze met de puree.
  11. Strooi er wat paprikapoeder, olijfolie, zout en peper overheen.
  12. Doe een klein laagje water in de schaal.
  13. Zet de ovenschaal een kwartiertje in de oven. Controleer of de paprika wat zachter is geworden. Let op de paprika mag nog een bite hebben!

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten