- 4 personen
- 15 minuten voorbereiden
- 15 minuten bereiden
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Schil de aardappels en kook ze een kwartiertje in ruim water en een tl zout.
- Giet de aardappelen af en stamp ze fijn.
- Voeg een scheut melk en een klontje roomboter toe.
- Knijp de teen knoflook er boven uit. Roer die door de puree.
- Voeg de mosterd en de tonijn toe en roer het geheel door.
- Was de lenteui en snijd die in kleine ringen. Meng ze door de puree.
- Breng het geheel op smaak met zout en peper.
- Was de puntpaprika’s en snijd ze in de lengte doormidden en verwijder de pitjes.
- Leg ze in een ovenschaal met de bolle kant naar onderen en vul ze met de puree.
- Strooi er wat paprikapoeder, olijfolie, zout en peper overheen.
- Doe een klein laagje water in de schaal.
- Zet de ovenschaal een kwartiertje in de oven. Controleer of de paprika wat zachter is geworden. Let op de paprika mag nog een bite hebben!
- Tags: