Paprika salsa

Print recept

  • 15 minuten bereiden
  1. Snijd de uitjes en de knoflook fijn en doe ze in pan met wat olie. Bak dit heel kort even aan.
  2. Snijd de paprika ook fijn. Doe ook deze in de pan, zet de pan wat lager op het vuur en laat het door pruttelen.
  3. Snijd ook de tomaat fijn, haal hiervoor eerst het hart met de zaadjes er uit. Doe ook dit in pan.
  4. Giet er nog een scheut olie bij en knijp een halve citroen uit boven de pan. Let even op dat de pitten niet in de salsa komen.
  5. Laat dit nog even door bakken en zet het vuur dan uit. Het is niet de bedoeling dat je groenten slap worden maar dat ze net een beetje gebakken zijn.
  6. Snijd nu tot slot 2 handjes peterselie en de bosuitjes fijn. Meng dit door je salsa met nog een beetje peper en zout en klaar is je salsa!

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten