Pasta met zalm, courgette en doperwten

Print recept

  • 4 personen
  • 25 minuten bereiden
  1. Giet de wijn in een steelpan en laat de wijn op hoog vuur in ongeveer 5 minuten tot de helft inkoken.
  2. Roer daarna de crème fraîche goed door de overgebleven wijn, breng het roomsausje op smaak met zeezout en zwarte peper en haal van het vuur.
  3. Verhit wat olijfolie in een ruime koeken- of hapjespan en fruit hierin de ui en knoflook aan.
  4. Voeg na ongeveer 1 minuut de courgettereepjes, de doperwten en de majoraan toe en bak dit ongeveer 5 minuten op middelhoog vuur mee.
  5. Zet het vuur laag, voeg de roomsaus en de zalm toe aan het groentemengsel en verwarm dit nog even mee.
  6. Roer nu de gekookte pasta goed door de saus.

Serveertip: de pasta met een salade en geraspte parmezaanse kaas.

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten