Pastasaus met maar 3 ingrediënten

Print recept

  • 4 personen
  • 25 minuten bereiden
  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking
  2. Was de tomaten en snijd ze in blokjes
  3. Was de courgette en snijd ook die in blokjes
  4. Zet een kleine bakpan op niet te hoog vuur. Doe olijfolie in de pan en voeg dan de blokjes courgette toe.
  5. Voeg na 2 minuten de tomatenblokjes toe en bak even mee.
  6. Doe er wat stukjes van de kaas over en zet het vuur helemaal laag. Laat de kaas smelten en roer zachtjes door.
  7. Giet de pasta net niet helemaal af en voeg bij de saus. Doe er eventueel nóg een beetje water bij en roer door tot je een lekkere saus hebt.
  8. Breng op smaak met zout en peper en klaar ben je.

TIP: Als je niet van gorgonzola houdt, kun je uiteraard ook een andere zachte kaas gebruiken.

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten