- 2 personen
- 35 minuten bereiden
- Verwarm de oven voor op 180°C
- Smeer de paprika’s in met olijfolie en doe hier wat peper en zout op.
- Pak de paprika’s in in aluminiumfolie.
- Pof de paprika’s 20 minuten op 180°C in de oven.
- Haal de paprika’s na 20 minuten uit de oven en laat ze even afkoelen.
- Verwijder de aluminiumfolie, ontvel de paprika en haal de zaadlijst eruit.
- Snijd de paprika in 4 gelijkmatig stukken, ter grote van de scholfilet.
- Peper en zout de scholfilet en bedek de filets met de gepofte paprika.
- Leg de 4 filets met daarop de paprika in een met bakpapier beklede ovenschaal.
- Gaar de scholfilets gedurende 6 minuten op 180 graden in de oven totdat de vis gaar is.
- Verhit ondertussen wat boter in een pan, leg de lamsoren er in en smoor de groente met een deksel schuin op de pan in circa 5 minuten gaar.
- Verdeel de lamsoren op de borden en leg de schol er bovenop.
- Tags: