Paprika bruschetta
Geniet van een heerlijke paprika bruschetta: geroosterd brood met een smeuïge mix van verse paprika, knoflook, olijfolie en kruiden.
+/- 30 min
4
Bijgerecht
Voorgerecht
Lunch
Paprika's
Tomaten
Glutenvrij
Lactosevrij
Vegan
Vegetarisch
Zonder vis
Zonder vlees
Zwanger
Ingrediënten
halve puntpaprika
250 gram trostomaten
2 teentjes knoflook
afbak (stok)broodje
3 el olijfolie
halve tl appelazijn
peper en zout
10 verse basilicumblaadjes
Benodigdheden
No items found.
Tip:
Aan de slag
1
Pureer de puntpaprika met de teentjes knoflook en de olijfolie.
2
Snijd de tomaten in blokjes en scheur de basilicumblaadjes. Voeg dit toe aan het paprikamengsel samen met de appelazijn, peper en zout.
3
Laat dit bij voorkeur 20 minuten marineren.
4
Snijd ondertussen het broodje in reepjes en bak af volgens verpakking.
5
Proef het paprikamengsel en voeg zo nodig extra appelazijn, peper of zout toe.
6
Serveer het mengsel op een geroosterd (stok)broodje of op een toastje.