Pasta Pesto Perfecto
Maak de perfecte pasta pesto met Grand'Italia Pesto, snoeptomaten en kleurrijke puntpaprika's. Geniet van deze smaakexplosie én vitamine boost.
Ingrediënten
Benodigdheden
Breng een ruime pan water aan de kook. Kook de Penne Tradizionali volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende ca. 11 min., zodat deze lekker 'al dente' blijft.
Laat ondertussen de mozzarella balletjes goed uitlekken. Halveer de kerstomaatjes en snijd de puntpaprika in ringetjes.
Giet de pasta af en laat uitlekken. Gebruik een grote kom, zodat je de pasta pesto kunt maken. Doe de uitgelekte penne in de kom en besprenkel met de olijfolie.
Meng de Pesto alla Genovese door de pasta. Voeg drie kwart van de kerstomaatjes, de mozzarellabolletjes en de puntpaprika ringetjes toe. Meng goed door elkaar.
Verdeel deze lekkere pasta pesto over vier borden en strooi de laatste gehalveerde kerstomaatjes er overheen. Maak af met de verse basilicumblaadjes.