Pasta Pesto Perfecto

Maak de perfecte pasta pesto met Grand'Italia Pesto, snoeptomaten en kleurrijke puntpaprika's. Geniet van deze smaakexplosie én vitamine boost.  

+/- 20 min
4

Ingrediënten

Benodigdheden

No items found.
Tip: 
Let op: Gebruik gepasteuriseerde mozzarella om het zwanger-proof te houden.
Aan de slag
1

Breng een ruime pan water aan de kook. Kook de Penne Tradizionali volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende ca. 11 min., zodat deze lekker 'al dente' blijft.

2

Laat ondertussen de mozzarella balletjes goed uitlekken. Halveer de kerstomaatjes en snijd de puntpaprika in ringetjes.

3

Giet de pasta af en laat uitlekken. Gebruik een grote kom, zodat je de pasta pesto kunt maken. Doe de uitgelekte penne in de kom en besprenkel met de olijfolie.

4

Meng de Pesto alla Genovese door de pasta. Voeg drie kwart van de kerstomaatjes, de mozzarellabolletjes en de puntpaprika ringetjes toe. Meng goed door elkaar.

5

Verdeel deze lekkere pasta pesto over vier borden en strooi de laatste gehalveerde kerstomaatjes er overheen. Maak af met de verse basilicumblaadjes.