Tzatziki dip

Maak je eigen tzatziki! Deze zelfgemaakte tzatziki is om je vingers bij af te likken en ook nog eens gezond én makkelijk te maken!

+/- 5 min + 60 min wachttijd
4

Ingrediënten

Benodigdheden

No items found.
Tip: 
Lekker als saus bij gebakken tofu, kip, de barbecue of gewoon simpel op brood. | Let op: Gebruik plantaardige yoghurt om het recept veganistisch te houden, en/of gebruik glutenvrij brood om het recept glutenvrij te houden, en/of gebruik gepasteuriseerde yoghurt om het recept zwanger-proof te houden.
Aan de slag
1

Pel de knoflook en pers het teentje boven een kom uit.

2

Voeg de yoghurt, citroensap, olijfolie en peper toe.

3

Was de komkommer en schaaf of rasp de komkommer fijn boven het yoghurtmengsel. Laat dit minimaal 1 uur in de koelkast staan.

4

Breng het mengsel op smaak met dille of komijn en eventueel wat peper.

5

Snijd het pistoletje in plakken en serveer dit erbij.