Tzatziki dip

Print recept

  • 4 personen
  • 10 minuten voorbereiden
  • 20 minuten bereiden

Maak je eigen tzatziki! Deze zelfgemaakte tzatziki is om je vingers bij af te likken en ook nog eens gezond en makkelijk te maken.

1. Pel de knoflook en pers het teentje boven een kom uit.
2. Voeg de yoghurt, het citroensap, de olie en peper toe.
3. Was de komkommer en schaaf of rasp de komkommer fijn boven het yoghurtmengsel. Laat dit minimaal 1 uur in de koelkast staan.
4. Maak het mengsel op smaak met dille of komijn en eventueel wat peper.
5. Snijd het pistoletje in plakken en serveer dit er bij.

Tip Lekker als saus bij gebakken tofu, vlees of ki of gewoon simpel op brood

Bron: Veggipedia

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten