Panzanella Salade

Print recept

  • 2 personen
  • 5 minuten voorbereiden
  • 15 minuten bereiden

Een heerlijk zomerse salade bomvol vitamines

Doe een flinke scheutje olijfolie in de pan en fruit hierin kort de geperste knoflook. De knoflook mag niet gaan kleuren. Voeg het in stukken gesneden oude brood toe en bak op middelhoog vuur tot het brood knapperig en goudbruin wordt. in stukjes gesneden . Snijd de snackkomkommer, paprika en ui in plakjes en halveer de tomaatjes. Schep het brood met de groenten in een grote kom en breek de buffelmozzarella in stukjes boven de salade. Maak af met basilicum blaadjes, geraspte parmezaan, peper & zout en schenk de dressing als laatste over de salade. Een heerlijk zomerse salade bomvol vitamines. Eet smakelijk!

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten