- 2 personen
- 20 minuten bereiden
Deze kapucijners met paksoi en zoete aardappel is lekker pittig door het pepertje. Lekker, makkelijk en snel klaar!
- Schil de zoete aardappel en snijd hem in blokjes.
- Kook de blokjes aardappel in een bodempje water in ca. 6 minuten gaar.
- Maak de ui en de paksoi schoon. Snijd de ui in snippers en de paksoi in repen.
- Was de tomaten en snijd ze in stukjes.
- Schil het stukje gember en rasp het.
- Fruit de ui met de gember in de olie glazig.
- Roerbak de paksoi kort mee en verkruimel het chilipepertje erboven.
- Smoor de stukjes tomaat mee zacht.
- Laat de kapucijners uitlekken, spoel ze af en schep ze door het groentemengsel.
- Voeg de blokjes zoete aardappel toe en warm het geheel goed door.
Bron: Voedingscentrum
- Tags: