Spinaziesalade met geitenkaascroutons

Print recept

  • 2 personen
  • 20 minuten bereiden

1. Maak de peultjes schoon en kook ze in weinig water in 4 minuten gaar.
2. Was de spinazie en laat de groente goed uitlekken.
3. Was de tomaatjes en halveer ze.
4. Maak een dressing van het uitgeperste teentje knoflook, de azijn, de gembersiroop, de mosterd, peper en de olie.
5. Schep de dressing door de nog warme peultjes.
6. Rooster het brood en snijd het in vierkantjes.
7. Beleg ieder stukje brood met wat geitenkaas en laat dit onder de grill smelten.
8. Meng alle groente en schik de croutons er op.

Serveertip Lekker met linzen met bosuitjes.

Bron: Veggipedia

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten