Vegaballetjes in pittige tomatensaus

Print recept

  • 8 personen
  • 20 minuten bereiden
  1. Maak de ui en de knoflook schoon en snijd het klein.
  2. Was de selderij en snijd de steeltjes klein.
  3. Fruit de ui, de knoflook en de selderijsteeltjes de olie.
  4. Voeg de tomatenblokjes toe en breng dit aan de kook. Laat de saus 10 minuten zacht pruttelen.
  5. Maak de saus pittig op smaak met paprikapoeder en chilipoeder.
  6. Roer de vegetarische balletjes door de saus en warm ze 5 minuten mee.
  7. Roer de klein geknipte selderijblaadjes er door.
  8. Houd de balletjes warm in de saus en geef er prikkers bij.

Bron: Veggipedia

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten