Andalusische sperziebonen

Print recept

  • 2 personen
  • 10 minuten voorbereiden
  • 20 minuten bereiden

Andalusische sperziebonen

1. Maak de sperziebonen schoon en kook ze in water met de tijm net gaar.
2. Maak de knoflook schoon en snijd het teentje klein.
3. Ontvel de tomaten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
4. Fruit de knoflook in de olie zacht.
5. Voeg de stukjes tomaat toe en smoor ze mee.
6. Snijd de ham in reepjes en hak de peterselie fijn.
7. Giet de sperziebonen af en meng er het tomatenmengsel en de ham door. Strooi de peterselie er over.
Menusuggestie: Lekker met ongezouten cashewnoten en aardappelen.

Bron: Veggipedia

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten