Auberginesalade

Print recept

  • 2 personen
  • 30 minuten bereiden

1. Was de aubergine en snijd hem in de lengte in dunne plakken. Snijd de plakken in lange repen.
2. Verwarm de helft van de olie in een pan met een anti aanbakbodem en bak hierin de aubergine in enkele minuten gaar. Laat dit afkoelen.
3. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringen.
4. Snijd het stukje peper fijn.
5. Was de tomaten en snijd ze in blokjes.
6. Maak een dressing van de rest van de olie, het citroensap, de uitgeperste knoflook, royaal peterselie en peper.
7. Meng alles door elkaar.

Serveertip Lekker met geroosterde kikkererwten en gepofte aardappelen.

Bron: Voedingscentrum.

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten