Frittata

Print recept

  • 2 personen
  • 50 minuten bereiden
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Schil de zoete aardappel en snijd hem in blokjes.
  3. Doe een paar eetlepels olie in een ovenschaal en doe de partjes aardappel hierin, samen met de geperste knoflook en bestrooi dit met peper, zout en chilivlokken. Roer het geheel door.
  4. Plaats de schaal in de oven voor ongeveer 25 minuten;
  5. Snijd de rode uien en roer de stukjes door de zoete aardappels heen.
  6. Was de helft van de basilicum en roer ook dit door de aardappels heen. Plaats daarna de schaal weer in de oven.
  7. Kluts de eieren en halveer de tomaten. Haal de schaal uit de oven en doe de tomaten erbij. Verdeel de inhoud gelijkmatig over de schaal voordat je de geklutste ei erbij giet.
  8. Plaats de ovenschaal in de oven en bak totdat het ei gestold is, dit duurt ongeveer 25 minuten.
  9. Serveer de frittata warm of koud met het restant van de basilicum.

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten