Gevulde paprika met ansjovis

Print recept

  • 4 personen
  • 30 minuten voorbereiden
  • 45 minuten bereiden
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Halveer de paprika’s in de lengte en haal de zaden eruit.
  3. Leg de paprika’s met de gesneden kant naar boven in een lage ovenschaal.
  4. Pel de tenen knoflook en snijd de tenen in dunne plakjes. Verdeel de plakjes over de paprika’s.
  5. Snijd de cherrytomaatjes doormidden en verdeel ook deze over de paprika’s.
  6. Druppel er wat olijfolie in en strooi er daarna wat peper en zout overheen.
  7. Bak de paprika’s in ongeveer drie kwartier in de oven tot ze zacht en sappig zijn.
  8. Snijd de mozzarella in blokjes van 1 cm.
  9. Maak het blikje met ansjovis open.
  10. Verdeel de ansjovis en de mozzarella over de paprika’s en bak ze nog eens 5 minuten in de oven.

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten