Gevulde pannenkoeken

Print recept

  • 4 personen

Pannenkoeken:

  1. Voeg het zout, de eieren, de bloem en de helft van de melk in een grote kom en klop het tot een glad beslag.
  2. Wanneer het beslag helemaal glad is kan de rest van de melk erbij, meng dit goed door.
  3. Laat het beslag nu zo’n 30 minuten rusten, daarna kunnen de pannenkoeken gebakken worden.

Tip: plaats een bord op een pan met warm water, leg hier de gebakken pannenkoeken op zodat ze warm blijven.

Vulling pannenkoeken:

  1. Bak het gehakt rul in een ruime koekenpan.
  2. Snijd de prei en paprika’s in stukjes en voeg deze toe aan het gehakt wanneer die gaar is.
  3. Roer het geheel zo’n 5 á 10 minuutjes goed door op laag vuur.
  4. Voeg de blikjes tomatenpuree toe en roer het geheel nog 2 minuutjes goed door.

Leg in het midden van je pannenkoek een beetje van de vulling en rol de pannenkoek op. Tip: lekker met een beetje tomatenketchup.

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten