Gevulde paprika met makreelsalade

Print recept

  • 2 personen
  • 0 minuten voorbereiden
  • 10 minuten bereiden

Gevulde paprika met makreelsalade

1. Was de paprika en snijd deze in 4 kwarten. Verwijder het zaad en de zaadlijsten en snijd de paprika in reepjes.
2. Snijd de augurken in blokjes.
3. Snipper de rode ui.
4. Pluk de makreelfilet in stukjes.
5. Meng de makreel met de citroensap, augurk, uitjes en de kwark. Snijd de basilicum fijn en meng deze er door.
6. Geef een kleine draai peper van de pepermolen als laatste over de salade.
7. Doe onder in een glas iets gemengde sla en doe de salade hierop.
Eet smakelijk!
Tip: Lekker met volkoren stokbrood.

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten