- 4 personen
- 30 minuten voorbereiden
- 40 minuten bereiden
- De paprika’s wassen, een topje er af snijden, het inwendige er uit halen.
- De knoflook en de uien pellen en fijn hakken.
- 1 eetlepel olie in een pan verhitten en beide daarin glazig stoven.
- De kipfiletstroken toedienen en braden.
- Selderij toevoegen en meestoven, bamboe er in roeren.
- Met rijstwijn blussen en aan de kook brengen.
- Rijst, sojabonen en koriander er in brengen.
- Met zout en peper kruiden.
- De pinda’s er bij doen.
- De paprika’s met het mengsel vullen, sojasaus er over druppelen en het topje er op zetten.
- De resterende olie in een voldoende grote pan verhitten en de paprika’s daarin staand even laten braden.
- Bouillon er over gieten.
- De pan afsluiten en de paprika’s in de voorverwarmde bakoven bij 180°C (omgevingslucht 160°C) 40 minuten gaar laten worden.
- De paprika’s met de court-bouillon en rijst serveren.
Eet smakelijk!
- Tags: