- 2 personen
- 30 minuten bereiden
- Ontvel de tomaten en snijd het vruchtvlees in stukjes.
- Was het pepertje, snijd hem open en verwijder de pitjes. Snijd het pepertje fijn.
- Was het stuk komkommer en rasp het grof..
- Was het bosuitje en snijd hem in smalle ringen.
- Maak een pittige salsa van de tomaat, de komkommer, de peper, de uienringen en wat citroensap.
- Warm de oven voor op 175° C.
- Pel de ui en de knoflook en snijd ze klein.
- Maak de paprika schoon en snijd hem in blokjes.
- Laat de kidneybonen uitlekken en spoel ze af.
- Fruit de ui en de knoflook in de olie.
- Voeg de kidneybonen toe met de stukjes paprika, het paprikapoeder, chilipoeder en 50 ml water. Laat dit 5 minuten zacht smoren.
- Hang de tacoschelpen aan het rooster van de oven en laat ze in 5 minuten heet worden.
- Vul de tacoschelpen met het bonenmengsel en verdeel de yoghurt en de kaas er over. Geef de salsa er bij.
Bron: Veggipedia
- Tags: