Groenten met gestoofde zalmfilet

Print recept

  • 2 personen
  • 10 minuten voorbereiden
  • 30 minuten bereiden

Een vitaminebom: groente met gestoofde zalmfilet

1. Maak de knoflook schoon en snijd het klein.
2. Schil het stukje gember en rasp het.
3. Verwarm de olie in een wok en fruit hierin de knoflook en de gember tot het gaat geuren.
4. Voeg de roerbakgroente toe en laat de groente heet worden.
5. Bestrooi de zalm met peper. 6. Maak de groente op smaak met peper en de vissaus. Voeg eventueel een beetje water toe.
7. Schuif de groente een beetje aan de kant en leg de vis er in. Stoof de vis in ca. 8 minuten gaar.

Serveertip! Lekker met zilvervliesrijst

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten