- 2 personen
- 5 minuten voorbereiden
- 15 minuten bereiden
Mexicaanse tortilla met spruitjes
- Maak de spruitjes schoon, was en halveer ze. Kook ze in ca. 7 minuten in ruim water beetgaar.
- Laat de kidneybonen uitlekken.
- Pel de ui en hak deze fijn.
- Pel de teentjes knoflook.
- Verhit de olie in een hapjespan. Voeg de ui toe en pers de knoflook er boven uit. Voeg het komijnpoeder toe en bak alles op een laag vuur zachtjes ca. 3 minuten. Voeg de kidneybonen toe en warm ze zachtjes mee. Voeg op het laatst de uitgelekte spruitjes toe.
- Was en droog de sla en tomaten. Snijd de sla in reepjes en de tomaten in plakjes.
- Verwarm de in een droge koekenpan of in de magnetron volgens aanwijzing op de verpakking.
- Beleg de wraps met reepjes sla, het spruitjesmengsel, plakken tomaat, geraspte kaas, chilisaus en een lepel kwark.
Eet smakelijk!
- Tags: