Mexicaanse tortilla met spruitjes

Print recept

  • 2 personen
  • 5 minuten voorbereiden
  • 15 minuten bereiden

Mexicaanse tortilla met spruitjes

  1. Maak de spruitjes schoon, was en halveer ze. Kook ze in ca. 7 minuten in ruim water beetgaar.
  2. Laat de kidneybonen uitlekken.
  3. Pel de ui en hak deze fijn.
  4. Pel de teentjes knoflook.
  5. Verhit de olie in een hapjespan. Voeg de ui toe en pers de knoflook er boven uit. Voeg het komijnpoeder toe en bak alles op een laag vuur zachtjes ca. 3 minuten. Voeg de kidneybonen toe en warm ze zachtjes mee. Voeg op het laatst de uitgelekte spruitjes toe.
  6. Was en droog de sla en tomaten. Snijd de sla in reepjes en de tomaten in plakjes.
  7. Verwarm de in een droge koekenpan of in de magnetron volgens aanwijzing op de verpakking.
  8. Beleg de wraps met reepjes sla, het spruitjesmengsel, plakken tomaat, geraspte kaas, chilisaus en een lepel kwark.

Eet smakelijk!

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten