Rucolastampot met kerstomaatjes en mozzarella

Print recept

  • 2 personen
  • 5 minuten voorbereiden
  • 20 minuten bereiden

Rucolastamppot met kerstomaatjes en mozzarella

1. Verwarm de oven op 200 graden.
2. Schil de aardappels en breng ze in water in een ruime pan aan de kook. Kook de aardappels in circa 20 minuten gaar.
3. Rooster de tomaatjes in 15-20 minuten in de oven.
4. Was de rucola en snijd deze grof.
5. Snijd de mozzarella in blokjes (of gebruik mozarellabolletjes) en scheur de basilicumblaadjes in reepjes
6. Verwarm de melk in een steelpan.
7. Giet de aardappels af. Stamp of prak ze fijn en meng de puree met de warme melk, de balsamicoazijn en de rucola. Schep om en warm goed door. Voeg vers gemalen peper naar smaak toe.
8. Schep er de hele tomaatjes en de mozzarella(bolletjes) voorzichtig door.
9. Serveer direct op twee borden. Bestrooi met de basilicumreepjes en de geroosterde pijnboompitjes.

Eet smakelijk!

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten