Oriëntaalse Vitapep paprika

Print recept

  • 2 personen
  • 15 minuten bereiden
  1. Snijd de paksoi in kleine stukjes.
  2. Roerbak de paksoi snel in een pan.
  3. Voeg de knoflook, gember, citroenschil en vissaus toe en bak dit onder voortdurend roeren mee voor 1 minuut.
  4. Laat afkoelen en meng vervolgens de geplukte tonijn en koriander erdoor.
  5. Eventueel iets verfrissen met citroensap en op smaak maken met zout en peper.
  6. Snijd het uiteinde van de Vitapep en haal eventuele pitjes er uit.
  7. Vul de Vitapep met de vulling.

De paprika’s kunnen ook warm geserveerd worden, plaats ze dan voor ongeveer 4 minuten in de oven op 180°C ingesmeerd met knoflookolie.

Tip: U kunt de tonijn ook vervangen door garnaaltjes of kipfilet.

Eet smakelijk!

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten