Bonte paprikachutney op toast

Print recept

  • 2 personen
  • 30 minuten bereiden

Bonte paprikachutney op toast

  1. Warm de oven voor op 200 graden
  2. Veeg de champignons schoon met een champignonborsteltje of een stukje keukenpapier
  3. Was de paprika’s, verwijder de zaadjes en snijd de paprika’s klein
  4. Was de tomaat en snijd deze klein
  5. Pel de ui en snijd deze in kleine stukjes
  6. Breng de azijn met water, kandijsuiker en vers gemalen peper in een ruime steelpan aan de kook
  7. Voeg de gesneden groenten toe, pers er 1 teentje knoflook boven uit en laat de groenten in ca. 20 minuten zachtjes, afgedekt gaar koken
  8. Doe intussen de olijfolie in een kommetje. Pers de rest van de knoflook er boven uit. Was de basilicumblaadjes en hak ze fijn.
  9. Klop de basilicum door de olijfolie en breng de olie op smaak met vers gemalen peper
  10. Bestrijk de sneetjes brood met de smaakvolle olie en bak ze ca. 7 minuten op een rooster in de voorverwarmde oven
  11. Snijd dit toastbrood diagonaal door
  12. Doe de chutney over in een mooie pot en serveer de chutney bij het toastbrood

Geniet ervan!

Bron: Veggipedia

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten