- 2 personen
- 30 minuten bereiden
Bonte paprikachutney op toast
- Warm de oven voor op 200 graden
- Veeg de champignons schoon met een champignonborsteltje of een stukje keukenpapier
- Was de paprika’s, verwijder de zaadjes en snijd de paprika’s klein
- Was de tomaat en snijd deze klein
- Pel de ui en snijd deze in kleine stukjes
- Breng de azijn met water, kandijsuiker en vers gemalen peper in een ruime steelpan aan de kook
- Voeg de gesneden groenten toe, pers er 1 teentje knoflook boven uit en laat de groenten in ca. 20 minuten zachtjes, afgedekt gaar koken
- Doe intussen de olijfolie in een kommetje. Pers de rest van de knoflook er boven uit. Was de basilicumblaadjes en hak ze fijn.
- Klop de basilicum door de olijfolie en breng de olie op smaak met vers gemalen peper
- Bestrijk de sneetjes brood met de smaakvolle olie en bak ze ca. 7 minuten op een rooster in de voorverwarmde oven
- Snijd dit toastbrood diagonaal door
- Doe de chutney over in een mooie pot en serveer de chutney bij het toastbrood
Geniet ervan!
Bron: Veggipedia
- Tags: