Spiesjes met TomBons en geitenkaas

Print recept

  • 6 personen
  • 15 minuten bereiden
  1. Verwarm de oven voor op 190°C.
  2. Leg de halve Tombons op de bolle kant op de werkbank.
  3. Bestrooi licht met zout en peper.
  4. Besmeer de helft van de Tombons met geitenkaas.
  5. Leg op de geitenkaas een stukje lente ui en een stukje mint.
  6. Leg een onbesmeerde helft Tombons op de besmeerde helft en leg dit over de breedte op een plakje ontbijtspek.
  7. Rol de ontbijtspek om de Tombons en prik dit vast met een prikker.
  8. Bak de met spek ingepakte Tombons in de oven voor 7 min.
  9. Bestrooi voor serveren met chilipoeder.

Eet smakelijk!

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten