Wraps met gegrilde komkommerlinten en pastrami

Print recept

  • 2 personen
  • 20 minuten bereiden
  1. Verwarm de grill of grilpan voor tot deze goed heet is.
  2. Was intussen de komkommer en schaaf er lange linten van met de kaassschaaf, dunschiller of snijmachine.
  3. Dep de linten droog met keukenpapier en besprenkel ze licht met olijfolie.
  4. Leg de linten komkommer onder de hete grill of in de grilpan en grilleer de linten heel snel bruin (1-2 minuten).
  5. Verwarm de wraptortillas zoals op de verpakking staat aangegeven.
  6. Bestrijk de wraps eventueel met dun mosterd en beleg ze met de pastrami, pekelvlees of rosbief en de komkommerlinten.
  7. Bestrooi met zout en peper naar smaak.

Tip: verdubbel voor een diner de hoeveelheden en serveer er tomatensalade bij.

Eet smakelijk!

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten