Geroosterde paprika

Print recept

  • 4 personen
  • 20 minuten bereiden
  • De olie met het citroensap, de citroenschil, balsamico en rozemarijn mengen.
  • De paprika’s wassen, halveren en ontpitten.
  • Het grillrooster met aluminiumfolie afdekken.
  • De paprika’s met het snijvlak naar onderen daarop, en onder de hete grill leggen en met vinaigrette bestrijken.
  • Als het velletje zwart begint te worden, de paprika’s uit de oven halen, afdekken, zodat de warmte behouden blijft.
  • De pijnboompitten in de pan zonder vet roosteren.
  • De paprikahelften pellen, in stroken snijden en op een plaat leggen.
  • De pijnboompitten er over strooien en met de resterende vinaigrette bedruppelen.

Als voorgerecht of lunch met vers stokbrood serveren.

Eet smakelijk!

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten