Italiaanse broodsalade met paprika en tonijn

Print recept

  • 4 personen
  • 60 minuten voorbereiden
  • 30 minuten bereiden
  • Het brood in blokjes snijden en in een pan zonder vet roosten.
  • De ui pellen en in dunne ringen snijden.
  • De paprika’s panklaar maken, wassen, ontpitten en pellen.
  • Paprika in dunne stroken snijden.
  • De tomaten heet schrikken, steelaanzetten, pitten en binnenkant verwijderen, het vruchtvlees in blokjes snijden.
  • De courgette panklaar maken, wassen en in dunne stroken snijden.
  • Azijn, olie, specerijen en kruiden mengen.
  • Broodblokjes, groente en dressing mengen en 1 uur laten intrekken.
  • De afgedropen tonijn en de kappertjes er in brengen.
  • De basilicum wassen, droog schudden en in stroken snijden.
  • In de salade roeren.
  • Op smaak brengen en serveren.

Eet smakelijk!

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten