- 4 personen
- 20 minuten bereiden
Quiche met paddenstoelen, boerenkool en geitenkaas
- Verwarm de oven voor op 200 ºC.
- Vet de bakvorm in met boter. Meng de broodkruimels met de 4 eetlepels boter en de peterselie en verdeel het mengsel over de bodem van de bakvorm. Zet de bakvorm in de oven. Haal deze na 10 minuten eruit en laat hem afkoelen.
- Verhit in een hapjespan de ½ eetlepel boter en ui. Voeg na 5 minuten de champignons toe en kook deze 5 minuten lang mee. Voeg daarna de boerenkool toe en kook deze 2-3 minuten mee in de pan.
- Meng in een mengkom het eiwit en de melk.
- Giet het champignon/boerenkool mengsel in de bakvorm en kruimel daaroverheen de geitenkaas. Giet daaroverheen het eimengsel. En voeg zout en peper toe naar smaak.
- Bak het geheel in 25 minuten gaar in de oven. Check in het midden van de quiche of ook het ei net gaar is.
Eet smakelijk!
- Tags: