- 4 personen
- 60 minuten bereiden
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Fruit de uien in met een klontje boter op laag vuur.
- Voeg de suiker toe en laat deze met de uien smelten.
- Haal de pan van het vuur en roer nu de oregano er doorheen.
- Vet het bakblik in met een beetje boter.
- Verdeel de geitenkaas en de tomaten over het bakblik.
- Schep hier het uienmengsel overheen.
- Strooi wat bloem op het werkblad en stapel hier de plakjes bladerdeeg op en rol ze uit tot de grote van het bakblik.
- Draai ze tijdens het uitrollen steeds om.
- Zet het bakblik erop en snij het deeg 2 cm groter dan het bakblik uit.
- Leg het bladerdeeg voorzichtig bovenop de vulling en druk de randen iets naar beneden.
- Bak de taart in 45 min af.
- Laat iets afkoelen en stort de taart op een bord.
- Garneer met basilicum.
Eet smakelijk!
- Tags: