Tarte Tartin met cocktailtrostomaat

Print recept

  • 4 personen
  • 60 minuten bereiden
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Fruit de uien in met een klontje boter op laag vuur.
  3. Voeg de suiker toe en laat deze met de uien smelten.
  4. Haal de pan van het vuur en roer nu de oregano er doorheen.
  5. Vet het bakblik in met een beetje boter.
  6. Verdeel de geitenkaas en de tomaten over het bakblik.
  7. Schep hier het uienmengsel overheen.
  8. Strooi wat bloem op het werkblad en stapel hier de plakjes bladerdeeg op en rol ze uit tot de grote van het bakblik.
  9. Draai ze tijdens het uitrollen steeds om.
  10. Zet het bakblik erop en snij het deeg 2 cm groter dan het bakblik uit.
  11. Leg het bladerdeeg voorzichtig bovenop de vulling en druk de randen iets naar beneden.
  12. Bak de taart in 45 min af.
  13. Laat iets afkoelen en stort de taart op een bord.
  14. Garneer met basilicum.

Eet smakelijk!

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten