Tomaten pastasaus

Print recept

  1. Snijd de tomaten in vieren, maar haal het kroontje eruit.
  2. Doe alles tegelijk in een grote pan. Breng het al roerend langzaam aan de kook.
  3. Wanneer de massa zachtjes kookt, haal je de laurierblaadjes eruit.
  4. Zet het vuur op z’n zachts en laat de massa 20 minuten pruttelen.
  5. Mix met een staafmixer het geheel helemaal glad en laat het op laag vuur dan nog zo’n 10 minuten staan.

Om de pastasaus extra gevuld te maken:

  1. Kruid het rundergehakt met peper & zout, doe dit op gevoel.
  2. Bak het gehakt rul in olijfolie.
  3. Voeg het toe aan de saus en roer het geheel goed door.

Tip: dit recept is gebaseerd op een grote hoeveelheid saus. Gebruik de hoeveelheid die nodig is en vries de rest in voor een later moment!

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten