Tomatenquiche met makreel

Print recept

  • 6 personen
  • 60 minuten bereiden
  1. Laat de plakken bladerdeeg ontdooien, niet te zacht, dan is er beter mee te werken.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C.
  3. Vet het bakblik in met wat olijfolie en bestrooi lichtjes met wat bloem.
  4. Stapel de plakken deeg op elkaar en rol uit tot een stuk dat net groter is dan het bakblik.
  5. Bekleed het hiermee en druk de randjes aan.
  6. Verdeel de tomaten, sjalotten, aspergetips en de makreel hierover.
  7. Kluts de eieren, room, curry poeder en de knoflook goed door elkaar
  8. Maak op smaak met peper en zout.
  9. Giet het room mengsel over de vulling tot net onder de rand.
  10. Vouw het overhangende deeg speels naar binnen zodat een mooie deegrand ontstaat.
  11. Bak de quiche in 40 min af.

Eet smakelijk!

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten