Tomatentrifle met knoflook croutons

Print recept

  • 4 personen
  • 20 minuten bereiden
  1. Verwarm de oven voor op 180 C.
  2. Snij de tomaatjes in vieren en maak ze aan met wat peper, zout, olijfolie, wat citroensap en zest.
  3. Verwijder de korsten van het brood en scheur de rest in kleine stukjes.
  4. Meng het brood met een beetje olijf olie, de knoflook, peper en zout en rooster tot goudbruin in de oven.
  5. Meng de roomkaas met de kervel, basilicum en de bieslook.
  6. Maak ook op smaak met wat peper en zout.
  7. Vul een glas achtereenvolgens met een laagje tomaten, kruidenkaas,en wat croutons en herhaal dit nog een keer.
  8. Garneer met een takje kervel.

Eet smakelijk!

Vind je dit een lekker recept? Deel het recept met anderen of laat een reactie achter!

Reageer op recept Print recept

Alle recepten