- 4 personen
- 20 minuten voorbereiden
- 10 minuten bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd 2 van de paprika’s en de rode uien in kleine blokjes. Bak deze in de pan tot de uien glazig zijn en de paprika een beetje gaar.
- Doe hier een glas water bij en laat het lekker door pruttelen.
- Voeg hier de paprikapoeder, knoflookpoeder en wat peper en zout naar smaak aan toe.
- Snijd ondertussen de overige paprika, bosui en champignons in kleine stukjes.
- Doe nu het mengsel van de paprika, ui en het water in je blender of mix dit met een staafmixer tot een saus.
- Doe het nog even in de pan en laat dit nog pruttelen tot de saus wat dikker is geworden.
- Smeer nu ongeveer 4 grote eetlepels saus op je volkoren wrap en bestrooi het daarna met de paprika, uitjes, champignons en kaas.
- Doe de bestrooide wraps 10 minuten in de oven is je pizza klaar!
Tip: wanneer je pizza uit de oven komt is het extra lekker om deze nog eens te bestrooien met een beetje rucola!
- Tags: