- 4 personen
- 30 minuten bereiden
- De paprika’s pellen en in blokjes snijden.
- Wat betreft het pellen van de paprika: de paprika’s wassen, halveren, stengel aanzetten, pitten en binnenkant verwijderen.
- De paprikahelften met de snijvlakken naar onderen onder de voorverwarmde grill leggen.
- Als het velletje gebruind is en blaasjes krijgt, de paprika’s uit de oven halen, kort in een plastic zakje laten afkoelen, dan het velletje er af trekken.
- De bosuitjes panklaar maken, wassen, het witte in dunne ringen snijden.
- De olijven halveren.
- De chilipepers van de stengel aanzetten, pitten en binnenkant bevrijden en fijn hakken.
- De grote garnalen uit de schaal losmaken, de darm verwijderen en de garnalen wassen en droog pellen.
- 3 eetlepels olie in een pan verhitten en de chilipepers daarin licht stoven.
- De grote garnalen in de chiliolie aan beide kanten 2-3 minuten braden.
- Met zout en peper kruiden.
- De salade-ingrediënten in een schaal mengen.
- De rest van de olie, de chili-olie uit de pan en balsamico azijn mengen en er over heen gieten.
- Met de gebraden grote garnalen serveren.
Eet smakelijk!
- Tags: